Acces Direct. O familie întreagă trăieşte în teroarea vecinilor?! Scandalul dintre vecini şi familia Cristian te va scoate din minţi!

Trăiesc cu frica în sân, izolați în propria casă! Spun că ar fi terorizați, amenințați, înjosiți și chiar bătuți de vecinii lor, care ar fi în stare, acuză ei, să le omoare chiar și fiica! Sunt acuzaţiile mai mult decât şocante ale soţilor Cristian, din comuna Băleni, Dâmbovița. Şi nu sunt singurele!

Totul a început în momentul în care familia Cristian a cumpărat o proprietate, acum 13 ani. Prin proprietatea acestora curge apa de la vecini, iar aceștia au solicitat de mai multe ori ajutorul primăriei.

„De trei ani de zile mă tot rog și de vecini și de Primărie să vină să își pună fiecare câte o plasă, să nu mai curgă deșeuri. Nu am primit decât amenințări și înjurături, nu am primit altceva.” , a explicat capul familiei Cristian.

„Unul dintre vecinii noștrii mi-a spus clar, așa ferm că îți vei găsi fata linșată, tranșată și îți voi da și amănunte unde o vei găsi. Tentativă de omor, au dat cu mașina peste tatăl meu” , a adăugat acesta.

El unul dintre vecinii din cauza căruia familia Cristian spune că nu ar mai avea linişte. Imaginile au fost filmate chiar azi, în urmă cu doar câteva ore. Şi, aşa cum vedeţi, surprind chiar momentul în care bărbatul furios s-a năpustit asupra capului familiei Cristian.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Ultimele știri