Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

A fugit de acasă, de frica soțului violent! Modul incredibil în care se apără bărbatul. „De bătut, nu o bat. O mai ating, așa, cu o palmă-două”

O mamă a povestit, vineri, la „Acces Direct”, că a fugit de acasă, de frica soțului ei violent, care o acuză de infidelitate și de relații interzise cu fiii lor. Bărbatul s-a apărat într-un mod incredibil.  

O mamă a povestit, vineri, la „Acces Direct”, că a fugit de acasă, de frica soțului ei violent, care o acuză de infidelitate și de relații interzise cu fiii lor. Bărbatul s-a apărat într-un mod incredibil.

Femeia, Gherghina Nefriu, susține că nu poate să mai locuiască sub acelaşi acoperiş cu bărbatul căruia i-a dăruit şase copii, pentru că ar risca să fie ucisă.

„A vrut să mă omoare şi pe mine şi pe copii. Nu mai pot să mai trăiesc aici, cu el în casă. Mi-a dat o palmă de m-a lăsat surdă. M-a lăsat lată acolo. Sunt terorizată! Pe drumuri stau, dar aici eu nu mai vin!”, a spus femeia.

Gherghina Nefriu a povestit, în platoul emisiunii „Acces Direct”, că bărbatul o acuză de infidelitate, ba chiar de relații interzise cu fiii lor.

Femeia a menționat că fiica lor în vârstă de 15 ani este măritată și are un copil de o lună și jumătate, la această vârstă fragedă. Tatăl ei ar fi vrut să o îndepărteze.

Gherghina Nefriu, din comuna Clejani, județul Giurgiu, a mai spus că a cerut ajutorul poliției, dar nu l-a primit.

Bărbatul, Stan Pletea, s-a apărat, în platoul emisiunii „Acces Direct”.

„Îi mai dau o palmă, două, dar nu sunt violent! Femeia de ce nu pune la bărbat să mănânce?”, a spus el.

Toate detaliile despre acest caz sunt disponibile în clipurile de mai sus din emisiunea „Acces Direct”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro