Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc și-au prezentat casa și au făcut dezvăluiri incendiare, la „Acces Direct”! „Chiuleam pentru el”

Petre Roman şi soția lui, Silvia Chifiriuc, care împlinesc în acest an un deceniu de căsnicie, au deschis larg uşa casei lor din cartierul milionarilor şi au făcut dezvăluiri incendiare din intimitatea familiei lor, la „Acces Direct”.

Petre Roman şi soția lui, Silvia Chifiriuc, care împlinesc în acest an un deceniu de căsnicie, au deschis larg uşa casei lor din cartierul milionarilor şi au făcut dezvăluiri incendiare din intimitatea familiei lor, la „Acces Direct”.

Soția lui Petre Roman a povestit că începutul relației lor a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei și că obișnuia să chiulească pentru el.

„Eu când l-am cunoscut pe Petre, el nu avea o activitate prea intensă în politică, era mult mai liber, mergea mult pe munte. Mi-a insuflat și mie această dragoste pentru munte. Pentru mine, muntele acum este o a doua natură. Eram în ultimul an de facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de acolo de sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă, ca să prind trenul. Puneam piciorul și trenul pleca. Numai așa reușeam să ne vedem. Cred că rămâne cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că era cu multă adrenalină, emoție, îndrăgosteală maximă”, a povestit Silvia Chifiriuc.

„El e cel care gândește mai mult, eu simte mai mult”, a menționat ea.

Silvia Chifiriuc a mai spus că ține foarte mult la armonia din relația lor și că fiului lor, Petrus, nu îi place să o vadă supărată.

„Țin foarte mult la echilibru, la armonie. Să fie între noi o liniște, o pace, să zâmbim mereu, să ne iubim. Și cu Petrus, la fel. Nu îi place să mă vadă supărată. Asta e pedeapsa pentru el – să mă vadă supărată”, a mai spus ea.

„Cel mai important lucru a fost că am fost un cuplu unit”, a precizat și Petre Roman.

De asemenea, Petre Roman și Silvia Chifiriuc au vorbit și despre fiul lor, Petrus, pe care l-au descris drept sportiv și pasionat de muzică.

„Seamănă cu mama lui, dar are niște trăsături care aduc cu cele ale familiei mele din Spania, cu cele ale bunicului meu. E foarte pasionat de fotbal, e bun înotător, îi place să joace și tenis și schiază foarte frumos. Eu mă bucur foarte tare să îl văd că e sportiv, așa cum am fost și eu. E la Liceul Francez, iar eu îl ajut, ca să avanseze mai repede”, a spus Petre Roman.

„Îi place și muzica. Are momentele lui când dansează și cântă. E pasionat de chitară”, a dezvăluit și Silvia Chifiriuc.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc și-au prezentat locuința și au oferit și alte detalii din viața lor personală. Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Acces Direct”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro