Live acumObservator Sport
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Raffaello, cadouri grandioase pentru Miss Irina. Doar colierul a costat 10.000 de euro!

Raffaello are două surprize grandioase pentru Miss Irina. Acesta i-a dăruit, în direct, un colier care a costat 10.000 de euro!

Pe lângă colierul în valoare de 10.000 de euro, Raffaello i-a făcut o altă surpriză Irinei. Pe magazinul Cocor din București, mai exact pe ecranele adresate reclamelor publicitare, în această seară au apărut mai multe imagini cu cei doi.

În momentul în care Irina a văzut surpriza a rămas șocată. „E vorba de gest, sper să îi placă. Să vadă toată România.” , a spus Raffaello.

„Sincer să zic, într-un fel îmi pare rău că am trimis filmulețele la emisiune. Nu reușesc să îți deschis ochii. Eu am să plec.” , a spus Alexandra.

Raffaello i-a mai pregătit Irinei încă un cadou, un colier în valoare de 10.000 de euro care a fost adus în platou păzit de doi agenți de securitate.

„Am zis când am să dau de o fată care să merită, îi voi oferi acest colier. Am căutat peste tot. Îl merită.” , se explică Raffaello.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro