Căutare Live

Ramona de la Clejani, viață în chinuri și lacrimi: „M-a lăsat să mor, să mă perpelesc ca un câine!”

Acces Direct. A trăit dramă dupa dramă, a înghiţit lacrimi şi umilinţe cu nemiluita, de la cei care şi-ar fi dorit să-i fie cel mai mare sprijin. Crescută departe de tată, Ramona a avut o viaţă de coşmar, încă de mică.

Acces Direct. A trăit dramă dupa dramă, a înghiţit lacrimi şi umilinţe cu nemiluita, de la cei care şi-ar fi dorit să-i fie cel mai mare sprijin. Crescută departe de tată, Ramona a avut o viaţă de coşmar, încă de mică.

A dus un trai printre dărâmături, ar fi îndurat bătăile soţului, şi totul pentru copiii ei. Tot drumul negru i s-ar trage de la renegarea tatălui, crede bruneta care a reuşit cu greu să îşi clădească un nume. Acum ea se teme mai tare ca niciodată că pruncii ei ar putea avea aceiaşi soarta teribilă.

„Nu am avut parte de nimic pe lumea asta, numai de rău.”

Fără iubirea de tată, bătută mai apoi de soţ şi fugară printre străini. Aşa se poate rezuma, în cateva cuvinte, viaţa Ramonei din Clejani.

Aşa a socat, prima dată, Ramona publicul din România! Cu lacrimi în inimă şi-n privire, bruneta uluia o ţară întreaga cu povestea ei sfârşietoare. Ramona a recunoscut atunci că a vrut chiar să-şi pună capăt zilelor, din cauza condiţiilor cumplite în care a crescut, mai ales pentru că, acuza ea atunci, ar fi fost prigonită de părintele său faimos!

Cu sufletul sfâşiat de durere, Ramona a povestit cât de greu i-a fost să trăiască în umbra faimei tatălui şi cât de tare a ars-o mâhnirea că în familia în care curgea acelaşi sânge, unii aveau etichetă de prinţi şi alţii de cerşetori. Ramona nu a abandonat însă lupta cu soarta, iar acum bruneta ar da orice ca blestemul să nu se mai repete!

A simţit mereu că doar mama îi e singurul sprijin adevărat, până când l-a întâlnit pe cel care i-a devenit soţ şi i-a dăruit mai apoi două fiice. Prea puţin s-a bucurat însă de dragostea bărbatului căruia i-a devenit mireasă.

A reuşit să scape iar câţiva ani mai târziu, Ramona a cântat la Londra ca să-şi poată întreţine copilasii. Iar acum, bruneta se poate lăuda cu o carieră trudită pe lacrimi de sînge, la care doar visa, în urma cu 8 ani.

Viorica și Ioniță din Clejani, o iubire cu năbădăi! Cum au câștigat primii bani: „Am făcut atunci o pungă de bani, măi I... Ioniță de la Clejani și-a înșelat soția? Ce răspuns a dat, în direct - Video...
Ultimele știri