Căutare Live

Răzvan Ciobanu, mesaje trimise unui personaj misterios, cu puțin timp înainte de a muri

Acces Direct. Moartea lui Răzvan Ciobanu rămâne învăluită în mister, însă a apărut un detaliu care ne-a pus pe gânduri. Este vorba despre o conversaţie, prezentată chiar de avocata familiei Ciobanu, Laura Vicol, aseară la emisiunea Xtra Night Show.

Acces Direct. Moartea lui Răzvan Ciobanu rămâne învăluită în mister, însă a apărut un detaliu care ne-a pus pe gânduri. Este vorba despre o conversaţie, prezentată chiar de avocata familiei Ciobanu, Laura Vicol, la emisiunea Xtra Night Show.

Noi detalii tulburătoare ies la iveală. Dezvăluirile Laurei Vicol, avocata familiei Ciobanu, dar şi buna prietenă a lui Răzvan, sunt șocante! Se pregătea Răzvan Ciobanu de o întâlnire incendiară, cu un personaj misterios?

Cine este constănţeanul? Ce fel de relaţie exista între el şi regretatul designer?

„Un domn din Constanța i-a dat aceste mesaje şi a văzut că postase ceva, că se afla la mare. L-a întrebat pe Răzvan dacă se afla la mare şi autnci a primit răspunsul. Ce e cu galben sunt trimise de persoana care mi-a trimis mie mesajul”, a spus Laura Vicol.

„Toţi oamenii care au avut contact cu Răzvan sâmbătă şi duminică, vor fi audiaţi în calitate de martor. În cazul în care din declaraţiile lor, pot reieşi anumite elemente care să ridice suspiciuni cu privere la săvârşirea unor alte fapte penale, probabil voi solicita anumite lucruri.

Mă gândesc la ceva cumplit, ceva groaznic și în fiecare zi mă rog la Dumnezeu să nu fie adevărat”, a adăugat aceasta.

Ioniță de la Clejani și-a înșelat soția? Ce răspuns a dat, în direct - Video... Emoții și lacrimi de fericire! Maria Ghinea îi spune „Mulțumesc” mamei sale, celei care a respirat durere, atunci când f...
Ultimele știri