Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Roxana Nemeş se pregătește de nuntă? Vedeta este îndrăgostită lulea şi îşi strigă fericirea în gura mare

Se pare că soarele a răsărit pe strada Roxanei Nemeş. E frumoasă, sexy şi se simte o femeie împlinită. Artista este îndrăgostită lulea şi îşi strigă fericirea în gura mare.

Roxana Nemeș

Unde mai pui şi că, de curând, Roxana a înregistrat o nouă piesă care se numeşte „Bine cu tine". Și nu e singură, ci cu fostul ei iubit, Călin Hagima. Cei doi s-au pozat într-o ipostază tandră, iar artista a publicat fotografia pe conturile ei de socializare, confirmând totodată relația.

În ultima perioadă, Roxana Nemeș este în mare vervă. Si-a cumpărat un apartament nou și, iată că și viața personală e roz.

Blondina a pozat sexy în costum de baie, cu noua ei siluetă trasă prin inel, dar și cu noul partener. Este vorba despre nimeni altul decât Călin Hagima, cu care ea a fost cuplată timp de 2 ani și de care s-a despărțit în vara lui 2017.

Iubitul Roxanei este producătorul noii piese, "Bine cu tine".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro