Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Scandal mare în lumea manelelor! Roxana, Prințesa Ardealului, susține că este hărțuită de fostul iubit, un manelist celebru și...însurat!

Prinţesa Ardealului tună şi fulgeră! După ce a trăit o iubire cu năbădăi cu celebrul Ţancă Uraganu, Roxana susţine că acum e terorizată şi hărţuită de fostul iubit. Deşi, la început, se declarau suflete pereche, Prinţesa Ardealului a aflat că cel cu care se iubea nebuneşte e. însurat.

Prinţesa Ardealului tună şi fulgeră! După ce a trăit o iubire cu năbădăi cu celebrul Ţancă Uraganu, Roxana susţine că acum e terorizată şi hărţuită de fostul iubit. Deşi, la început, se declarau suflete pereche, Prinţesa Ardealului a aflat că cel cu care se iubea nebuneşte e. însurat, ba chiar că se pregătea să devină. tată. A fost momentul în care cei doi s-au despărţit, dar, pare-se, celebrul Ţancă nu ar vrea să renunţe la ea.

Scandal mare în lumea maneliştilor! Roxana, prinţesa Ardealului susţine că este terorizată de fostul iubit! Nimeni altul decât celebrul Tzancă Uraganul.

„Îmi trimite mesaje non stop, mă vrea înapoi. Vrea el să îmi facă viața un infern!”

Roxana, prinţesa Ardealului şi Tzancă Uraganul nu au fost doar colegi de scenă, ci, povesteşte chiar fumoasa blondă, şi de pat! Cei doi cântăreţi au trăit o poveste de iubire ca în filme şi îşi făceau planuri serioase împreună. Ba chiar, Roxana a povestit la vremea respectivă că era pregătită să îi dăruiască şi un copil faimosului manelist, atât de serioasă părea povestea lor de dragoste.

Asta până când, frumoasa artistă a aflat că Tzancă este însurat şi se pregătea să devină tată.

„Nu, nu știam, altfel nu mă băgam în această telenovelă, poveste de viață aș putea spune, pentru că eu îl iubeam, îmi doream foarte multe cu el. Eram în aceeași branșă, mergeam la cântări împreună, însă niciodată nu aș fi bănuit până când ce s-a întâmplat”, a spus Roxana.

„Mi-am dat seama că omul era însurat, că avea nevastă, mă rog legile țigănești sunt altfel, nu hotărăște el, hotărăște familia lui, neamurile lui, chiar dacă vrea, chiar dacă nu vrea, trebuie să stea cu acea persoană, cu care are o relație de câțiva ani de zile și din care a rezultat un copil de un an de zile”, a continuat ea.

Însă faimosul Tzancă, pare-se, o ţinea pe a lui şi nu ar fi vrut nici în ruptul capului să se despartă de ea, povesteşte Prinţesa Ardealului.

„Dacă mă iubea, cum spunea, și nu am fost o oarecare în viața lui, de ce nu mi-a vorbit adevărul de la bun inceput?”

Lanţul de iubire s-a rupt şi fiecare a luat-o pe drumul lui. Sau cel puţin aşa părea. Asta până când Ţancă, fostul iubit, ar fi început să ia, din nou, legătura cu Prinţesa Ardealului şi să o hărţuiască, acuză blonda, cu mesaje şi apeluri la ore târzii.

Mai mult, chiar dacă ea şi-a refăcut viaţa şi este într-o relaţie cu altcineva, Tzancă pare că nu vrea să renunţe şi speră să o recucerească pe cea cu care s-a iubit pătimaş timp de aproape un an. Sau vrea să îi strice relaţia fostei, poate din orgoliu?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro