Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Călin Geambaşu, primele declarații după atacul lansat de Angelica Cadar, mama copilului său! „Ea a sugerat altă mamă. A mers la psiholog”

Călin Geambaşu a făcut, miercuri, la „Acces Direct”, primele declarații după atacul lansat de Angelica Cadar, mama copilului său. El susține că fosta lui parteneră minte și că nu își influențează fiul să nu își dorească mama alături de el.

Călin Geambaşu a făcut, miercuri, la „Acces Direct”, primele declarații după atacul lansat de Angelica Cadar, mama copilului său. El susține că fosta lui parteneră minte și că nu își influențează fiul să nu își dorească mama alături de el.

Marți, la „Xtra Night Show”, Angelica Cadar, mama fiului lui Călin Geambașu, l-a acuzat pe artist că nu poate să stea cu copilul ei, decât dacă apelează la tatăl lui. În plus, ea susţine că ar fi existat şi agresiuni, din partea vedetei.

„Ceea ce a spus ea și cum a prezentat cauza în primul rând este în afara realității. A pierdut pe linie în instanțele de judecată. S-a văzut că lucrurile pe care le afirmă sunt minciuni. Poate să vină oricând să își vadă copilul. O rog să își vadă copilul. Noi permanent o luăm pe Angi, o îmbrățișăm , ne vedem împreună în parcuri, acasă, dansăm, dar numai când vrea ea. Ea creează un impas special, ca ulterior să meargă să reclame acest impas creat de ea. Prima oară când și-a sunat copilul după ce și l-a abandonat în biroul directoarei școlii. Mi-am găsit copilul întors pe dos de plâns că mama lui l-a lăsat acolo. Prima dată l-a sunat la telefon după cinci luni calendaristice. Ea vrea să creeze acuze false asupra mea. Asta face dintotdeauna”, a spus Călin Geambașu, la „Acces Direct”.

El a precizat că i-ar fi spus mamei copilului său să rămână în căminul lor și să fie el cel care să îl părăsească, pentru binele fiului lor.

„Eu i-am spus: doar pentru a nu periclita stabilitatea emoțională și locativă a copilului nostru, rămâi tu acasă și eu mă mut la studio, care e la o stradă distanță. Eu sunt obișnuit cu episoade de șantaj emoțional și abandon din partea ei”, a mai spus Călin Geambașu.

„Anul trecut, a primit program de vizită două zile, la două săptămâni, prin ordonanță președințială, cerută tot de ea, ca să grăbească soluționarea procesului. Așa a vrut ea. Ea mergea frecvent l psiholog. Câteva zile era extraordinar de mișto ca om, doar că după câteva zile era efectiv altcineva. Discuțiile și certurile la noi, cu trei excepții, ne-a sabotat familia. După zeece ani, am ridicat vocea, pentru că ne-a amenințat cu abandonul de față cu copilul. Ea era cea care propunea altă mamă”, a adăugat el.

Mai multe detalii, în clipurile de mai sus din „Acces Direct”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro