Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Sexy Jessica, bombardată cu mesaje de ameninţare şi telefoane de la un necunoscut, în creierii nopții: ”Era obsedat!”

Jessica, tânăra care a povestit, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, că a fost hărțuită și umilită de un milionar, a dezvăluit că participarea la emisiunea de la Antena 1 i-a adus noi probleme.

Mai exact, bruneta a mărturisit că după participarea la emisiunea de la Antena 1 s-a trezit cu numeroase mesaje de amenințare la un necunoscut.

Azi noapte, bruntea a fost bombardată cu zeci de apeluri telefonice de la un necunoscut şi cu mesaje dure, care au îngrozit-o pe pe frumoasa Jessica. De teamă, ea a chemat-o pe prietena ei să vină la ea să doamă.

Jessica, însă, nu știe cine ar putea să fie bărbatul misterios, însă se gândește că un fost partener cu care a avut o relație toxică ar fi descis să-i scrie după ce a văzut-o la televizor.

Jessica, o tânără super sexy, ar fi fost hărţuită şi umilită de un milionar: ”Nu știu dacă e bine că am venit aici, sper că nu îmi va face rău!”

”Avea probleme cu gelozia. Era foarte gelos. Nu mă lăsa nici să ies din casă. Era obsedat.”, a mărturisit tânăra.

Află mai multe detalii despre acest caz, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro