Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mai poate fi numită „mamă”?! Femeia, acuzată că și-a părăsit propriii copii, ca să-i crească pe cei ai amantului!

 

Acces Direct.  Şi-a părăsit propriii copii, ca să-i crească pe cei ai amantului! Aceasta este acuzaţia pe care un tată i-o aduce soţiei sale. Femeia care, la mai puţin de un an de când şi-ar fi abandonat familia, i-a dăruit noului bărbat un bebeluş. Dramatic e şi că mama, acuză tatăl, ar refuza să le dea celor 2 copii pe care i-a părăsit banii care li se cuvin, practic, să aibă măcar o pâine pe masă.

De 7 luni, Florin e mamă şi tată pentru cei 2 copii ai săi. Bărbatul povesteşte, cu lacrimi în ochi, că a fost părăsit de femeia care i-a jurat credinţă veşnică în faţa lui Dumnezeu. Pentru tot binele pe care i l-a făcut în cei 7 ani de relaţie, Florin a fost trădat.

„M-a lăsat amărât, cu 2 copii. Pot să spun asta. Eu am luat-o, efectiv, am luat-o de pe stradă şi am vrut să fac femeie din ea. Mi-a făcut 2 copii, 2 copilaşi. Am zis că ea e femeia, chiar dacă a fost cum a fost Am zis să şterg tot cu buretele şi să fac femeie de casă. A stat lângă copilaşii mei 4 ani de zile şi i-a părăsit în casă.

Marea iubire a vieţii sale, Beatrice şi-a părăsit întreaga familie, că să-şi trăiască o altă iubire, acuză Florin. Să-şi refacă viaţă alături de un alt bărbat şi alături de copiii acestuia.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI