Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

„Soția-vulpiță”, gest disperat! Totul depinde de rezultatul analizelor! Veronica nu știe dacă a rămas însărcinată cu soțul sau cu unul dintre amanți

Momente de maximă tensiune pentru Veronica, tânăra soţie care a susţinut că ar fi fost răpită, legată la ochi şi violată. După ce ieri, testul de sarcină pe care l-a făcut a ieşit pozitiv, azi Veronica s-a dus să-şi facă analizele de sânge, ca să afle dacă testul a indicat adevărul ori ba.

Nu de alta, dar în cazul în care e însărcinată, viitorul ei e sub semnul întrebării. O dată pentru că soţul e convins că nu el ar fi tatăl şi a doua oară pentru că mama sa i-a spus clar tinerei că nu o va primi acasă, dacă e gravidă.

Lacrimi şi disperare! Asta s-a văzut ieri pe chipul Veronicăi, în momentul în care testul de sarcină pe care tânăra de 22 de ani l-a făcut, în timpul emisiunii, i-a arătat că e însărcinată. Iar dacă ea a început să plângă, soţul Viorel a tras repede concluzia:

„I-au apărut două liniuţe acolo, îi treaba ei ce face de acum înainte. Eu ştiu că nu sunt vinovat. Eu eram acasă, nu ştiam ce s-a întâmplat între ei”, a spus Viorel.

Anunț BOMBĂ: „Soția-vulpiţă” este însărcinată! Veronica a izbucnit în lacrimi, cu testul de sarcină în mâini. Ce se va alege de ea?

Întregul univers al „soţiei-vulpiţă” s-a năruit. Nu doar din cauza vorbelor reci pe care Viorel le-a rostit, ci şi din cauza cuvintelor pe care i le-a spus mama sa, înainte ca testul de sarcinsă să iasă pozitiv.

„Eu o primesc acasă, dar dacă e însărcinată, nu am ce-i face. Ea umblă, ba spunea că a violat-o”, a spus mama „soției-vulpiță”.

Cu aceste cuvinte în minte, dis de dimineaţă, Veronica a mers să-şi facă analizele de sânge. Să afle dacă testul de sarcină i-a arătat adevărul ori ba.

Înregistrarea rușinoasă trimisă de soția-vulpiță amantului ei, descoperită! Cum s-a filmat Veronica, crezând că nimeni nu va afla: „Arăți prea bine”

„Am luat decizia asta să fac avort. Vreau neapărat să fac avort. Îl dăm afară, că nu am posibilitate să-l cresc”, a mărturisit „soția-vulpiță”.

Veronica a încercat să-şi ascundă emoţiile, însă gesturile au dat-o de gol. Fata şi-a frecat continuu mânile , îngrijorată parcă de ce urma să afle, după ce avea să-şi facă analizele de sânge. Mai ales că aseară, după emisiune, soţia-vulpiţă s-a consultat şi cu soţul ei.

Ce i-a spus Viorel, puteți afla, urmărind materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!