Live acumFilm: Jaf in stil italian (SUA 2003)
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Tudor de la Fly Project şi Anamaria i-au făcut fiicei lor, Ilinca, o cameră cum nici prinţesele nu au!

Tudor de la Fly Project şi Anamaria i-au făcut fiicei lor, Ilinca, o cameră cum nici prinţesele nu au! Un mic colţ de paradis în care cea mică are de toate!

Tudor de la Fly Project şi Anamaria i-au făcut fiicei lor, Ilinca, o cameră cum nici prinţesele nu au!

„În copilărie mi-am dorit foarte multe lucruri, îmi făceam cazemată din cearceafuri prin casă, îmi făceam tot felul de lucruri pe care le vedeam, le confecționam singură și mi-am dorit ca Ilinca să se bucure de toate lucrurile alea pe care eu mi le doream atunci. Pentru că acum din fericire avem acces la tot mai multe elemente decorative, inclusiv la leagăne. Cine s-ar fi gândit că poți pune într-un dormitor un leagan?” , a explica Anamaria, soția artistului.

Viața celor doi este din ce în ce mai frumoasă de când a apărut Ilinca. „În primii doi ani a fost destul de greu” , au mărturisit cei doi.

Micuța Ilinca îi recunoaște piesele tatălui său, iar de fiecare dată când începe o melodie aceasta își strigă tatăl. Aceasta ascultă mai multe genuri muzicale, iar piesa preferată este cea a Mirabelei Dauer, Morărița.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!