Căutare Live

Acces Direct.Un bărbat și-a violat de mai multe ori fetele: "Tăticul şi-a bătut joc de noi"

Trei fetiţe ar fi fost abuzate de tatăl lor şi de ginerele acestuia! Este acuzaţia pe care o face chiar mama copilelor. Nenorocirea s-ar fi petrecut în casa familie, când mama ar fi fost plecată, din cauza bătăilor pe care le-ar fi îndurat de la soţ

Trei fetiţe ar fi fost abuzate de tatăl lor şi de ginerele acestuia! Este acuzaţia pe care o face chiar mama copilelor. Nenorocirea s-ar fi petrecut în casa familie, când mama ar fi fost plecată, din cauza bătăilor pe care le-ar fi îndurat de la soţ.

Şi mai grav e însă că, în urmă cu două luni, un nepot a sesizat situaţia copiilor la DGASPC Vaslui, însă grozăvia tot nu a fost împiedicată. Ei bine, acum, mama fetiţelor nu vrea decât ca soţul să plătească pentru ce le-ar fi făcut celor mici.

"Tăticul şi-a bătut joc de noi", au fost vorbele care au înspăimântat-o pe mama Mihaela, atunci când trei dintre fiicele sale i-ar fi mărturisit că ar fi fost abuzate.

Întreaga scenă ar fi fost observată de unul dintre fiii femeii. Adolescentul în vârstă de 18 ani ar fi surprins oribilul moment în care surioarele sale ar fi fost batjocorite, chiar în casa familiei. Speriat şi şocat, adolescentul le-a povestit cele văzute vecinilor, care au anunţat de urgenţă poliţia.

Acces Direct. Tatăl lui Silviu Prigoană a vorbit despre tragedia în care fiul său şi-a pierdut piciorul... Imagini din penitenciarul Rahova, locul în care Liviu Dragnea își va petrece următorii trei ani...
Ultimele știri