Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Observator Sport

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Îmbrățișare pătimașă, în văzul tuturor! Veronica și Marian arată ca doi îndrăgostiți: „Uite-o cum tremură”

Scene de infarct la Acces Direct. Veronica s-a ridicat de lângă Viorel și l-a îmbrățișat pătimaș pe MArian. Cum a reacționat soțul Vulpiței?

În fața camerelor de filmat, Veronica susține că își iubește soțul și nu vrea să se despartă de el. În schimb, în momentul în care apare Marian, comportamentul Vulpiței este complet schimbat.

Joi, Marian a venit la Acces Direct cu un buchet de flori pentru amanta sa. El a promis să o ajute să își înceapă o nouă viață, departe de Viorel Stegaru.

La un moment dat, luându-i prin surprindere pe toți cei din platou, Veronica s-a ridicat de lângă soțul ei și l-a îmbrățișat pe Marian.

Cum a reacționat Viorel, puteți vedea în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro