Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Momente de maximă tensiune! „Soția- vulpiță” sau familia! Veronica și Viorel ar putea ajunge pe drumuri: „Ești muritor de foame!”

Momente de maximă tensiune pentru Veronica, tânăra soţie care a susţinut că ar fi fost răpită, legată la ochi şi violată. Părinții lui Viorel nu o mai primesc în casa lor!

După ce ieri, testul de sarcină pe care l-a făcut a ieşit pozitiv, azi Veronica s-a dus să-şi facă analizele de sânge, ca să afle dacă testul a indicat adevărul ori ba. Nu de alta, dar în cazul în care e însărcinată, viitorul ei e sub semnul întrebării. O dată pentru că soţul e convins că nu el ar fi tatăl şi a doua oară pentru că mama sa i-a spus clar tinerei că nu o va primi acasă, dacă e gravidă.

Părinții lui Viorel au intrat în direct, cu un ultimatum dur pentru fiul lor. A venit momentul ca Viorel să aleagă: soția-vulpiță sau familia?

Înregistrarea rușinoasă trimisă de soția-vulpiță amantului ei, descoperită! Cum s-a filmat Veronica, crezând că nimeni nu va afla: „Arăți prea bine”

„Viorel e bun primit acasă, dar ea NU! A făcut prea multe, m-a făcut de râs în sat. Nu mai pot ieși pe poartă! N-o mai pot suporta!”, a spus mama lui Viorel.

Îndemnat de soția-vulpiță să îi apere onoarea, Viorel le-a spus părinților săi că alege să rămână alături de Veronica.

„Viorel, nu n-ai nimic. Ai bani să îți cumperi casă? Nu ai! Ai ceva să pui pe masă? Nu ai! Ești muritor de foame”, a spus mama lui Viorel.

„Soția-vulpiță”, protagonista unor noi scene scandaloase! Gesturi tandre, surprinse într-un jacuzzi: „Îl iubesc!”

Întrega confruntare, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!