Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Vica Blochina, în lacrimi! Vedeta a vorbit despre cel mai „urât” moment din viața ei. „Edan s-a uitat la el și l-a întrebat: Tată, tu m-ai uitat?”

Acces Direct. A avut parte de multă fericire dar şi de clipe grele în viaţă. A ajuns să urască perioada în care a fost însărcinată. Vica Blochina a făcut mărturisiri dureroase despre viaţa ei şi despre momentul în care a ajuns în România.

Acces Direct. A avut parte de multă fericire dar şi de clipe grele în viaţă. A ajuns să urască perioada în care a fost însărcinată. Vica Blochina a făcut mărturisiri dureroase despre viaţa ei şi despre momentul în care a ajuns în România. Vedeta a vorbit şi despre cum i s-a transformat viaţa şi care a fost cel mai mare coşmar pe care l-a trăit.

„Blondă, cu puține operații estetice, o persoană complexă și o mamă foarte bună”. Așa se descrie, în câteva cuvinte, Vica Blochina.

În ciuda aparențelor, vedeta susține că nu este o persoană puternică. Cea mai mare slăbiciune a Vicăi Blochina este, așa cum era de așteptat, fiul ei, Edan.

A plecat din Lituania la doar 17 ani

„Eu mă pregăteam să plec, de fapt, în Italia, la „viața frumoasă”. Mă gândeam cum o să-mi cumpăr o casă, o mașină, cum o să găsesc un prinț bogat ..prințul îmi lipsește și acum! Dar, neavând vârsta adecvată, am ajuns în România”, a povestit Vica Blochina.

Vica Blochina era dansatoare la celebrul bar Melody, din București, localul unde își petreceau timpul cele mai importante personalități ale vremii. Acolo, blonda l-a cunoscut pe Victor Pițurcă.

„L-am cunoscut prin cercul de prieteni. El era prieten cu Giovanni, care ieșea cu o prietenă de-a mea. Așa a fost...așa am rămas aici, așa am făcut copilul.”

„Am avut o sarcină grea. Am fost singură. Tatăl lui Edan nu și-a dorit copilul, era și mai în vârstă și, mă rog, era situația care era...Nici mama n-a fost de acord. I-am spus târziu de sarcină”, a povestit vedeta.

După ce l-a născut pe Edan, viața Vicăi nu a fost deloc ușoară.

„Mi-a fost foarte greu după ce s-a născut copilul.(...) Cel mai urât moment din viața mea a fost atunci când am fost nevoită să fac acest test de paternitate. Am ajuns la INML cu copilul, el nu își mai văzuse tatăl de foarte mult timp. Când l-a văzut, a fugit spre el, dar Piți nu l-a băgat în seamă. Atunci, Edan l-a întrebat: „Tată, tu m-ai uitat?” . Acela a fost momentul în care am regretat că am făcut copilul cu omu ală...”

Întreg interviul, în materialul video de mai sus.

Video