Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!
Logo Acces Direct

Acces Direct

LUNI-VINERI, ora 17.00

Vulpița Veronica, Viorel Stegaru și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați cu noul coronavirus

Vulpița și Viorel Stegaru au fost confirmați cu coronavirus. Și un membru al echipei Acces Direct a fost testat pozitiv cu Covid-19, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au fost confirmați cu noul coronavirus

Mirela Vaida a confirmat că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru, invitați permanenți la Acces Direct", sunt infectați cu noul coronavirus.

Vulpița și Viorel Stegaru au coronavirus. Mirela Vaida așteaptă rezultatul testului

Și un membru al echipei a fost depistat pozitiv, iar prezentatoarea emisiunii așteaptă rezultatul testului, care ar urma să fie gata în cel mai scurt timp. Au fost luate toate măsurile de protecție și s-a făcut dezinfectarea studio-ului Acces Direct, a precizat Mirela Vaida.

„Chemăm firmele de specialitate care să facă o dezinfecție. Noi am întocmit o listă cu toți cei care merg în mod frecvent cu ei la filmare și vor fi testați. Vreau să spun că deși eu nu am intrat în contact direct cu ei mi-am făcut testul rapid, care a ieșit negativ. Acum aștept și testul celălalt”, a spus Mirela Vaida.

Vulpița Veronica, Viorel Stegaru și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați cu noul coronavirus

*Mirela Vaida așteaptă rezultatul testului anti Covid-19; Foto: Facebook Acces Direct

Acces Direct. Cum s-a aflat că Vulpița și Viorel au coronavirus

Mirela Vaida a dezvăluit cum s-a aflat în redacție că Vulpița și Viorel au coronavirus. Prezentatoarea Acces Direct a povestit că Veronica s-a întors recent din localitatea natală din județul Vaslui, însă nu a avut niciun simptom.

Producătorii Acces Direct au decis să-i testeze pe invitați și ambii, atât Viorel Stegaru, cât și Veronica Stegaru sunt infectați cu coronavirus.

"Veronica s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, aici unde erau mereu supravegheați. La noi se respecta cu strictețe toate regulile impuse. (...) Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru", a mai spus prezentatoare emisiunii Acces Direct.

  • Vezi AICI declarațiile integrale ale Mirelei Vaida, despre cazurile de infectare cu coronavirus, la Acces Direct!

Știre inițială despre Acces direct: Doi invitați și un membru al echipei, infectați

Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct.

A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video