Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Asia Express, dezvăluiri incredibile! Ce este diferit la sezonul trei al emisiunii?

A fost accidentat de Ana Morodan în emisiunea Asia Express, dar nu se lasă! Oase, câştigătorul sezonului doi al celui mai dur reality show al momentului, se întoarce în cea mai tare aventură! Culmea, el simte că mai poate duce încă un accident! Ce va face în noul sezon Asia Express? 

A fost accidentat de Ana Morodan în emisiunea Asia Express, dar nu se lasă! Oase, câştigătorul sezonului doi al celui mai dur reality show al momentului, se întoarce în cea mai tare aventură! Culmea, el simte că mai poate duce încă un accident! Ce va face în noul sezon Asia Express?

Şi-a rupt oasele în Asia Express, iar acum a decis să se întoarcă! Am putea spune că Oase nu s-a lecuit de aventuri și situații neprevăzute. Oase se întoarce în cel mai dur reality show, împreună cu superba Gina Pistol, alături de care va experimenta rolul de coprezentator!

El este Oase, concurentul care a reușit să iasă învingător în sezonul doi al emisiunii „Asia Express”! Atât de bine s-a descurcat, încat el se întoarce în aventura Asia Express, dar de data aceasta în calitate de coprezentator!

„Este o experiență foarte tare sincer, eu m-am bucurat din calitate de concurent, dar acum mi se pare şi mai tare!”, a spus el, fericit maxim de faptul că nu mai trebuie să își caute cazare și nici să trăiască zilnic cu un dolar pe zi!

Urmărește materialul celor de la Acces Direct ca să afli cele mai noi informații despre al treilea sezon al emisiunii Asia Express!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!