Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acuzație tulburătoare! Abandonată la naștere, Amanda ar fi fost trimisă la prostituție de către părinții adoptivi, la doar 14 ani!

 

Abandonată la naștere, Amanda a ajuns în grija unor părinți care ar fi trimis-o la prostituție, la doar 14 ani. E acuzația tulburătoarea a unei tânără care, până la cei 21 de ani ai săi, a fost la un pas să-și ia viața de nenumărate ori, din disperarea de a scăpa din infernul de acasă.

Acum, tânăra, însărcinată în patru luni, speră că mama care a născut-o și a abandonat-o într-un spital îi va auzi ruga și o va salva de viața de calvar, măcar acum, în al 12-lea ceas! Speră că emisiunea „Acces Direct” o va ajuta.

Panicată și traumatizată de ceea ce susține că i-a făcut tatăl ei, Amanda spune că s-a dus într-un suflet la mama adoptivă să îi ceară ajutorul. Dar avea să primească o altă lovitură cutremurătoare!

Se pare că, de la 14 ani, Amanda ar fi fost folosită ca să aducă bani în casă! Culmea, chiar de cei care ar fi trebuit să muncească pentru a o crește frumos. Acuzațiile de la „Acces Direct” sunt cumplite!

Totuși, detaliile sunt și mai șocante! Intrată în convorbire directă cu Simona Gherghe, mama adoptivă vine cu detalii incredibile prin care vrea să demonstreze că Amanda minte, totul din cauza bărbatului cu care are un copil.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe