Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Acuzaţii fără precedent! Mama Georgiana susţine că asistenta socială ar fi snopit-o în bătaie

Susţine că ar fi fost bătută cu pumnii şi târâtă prin propria curte! Nu de soţul ei, ci de asistenta socială din localitate! Sunt acuzaţiile foarte grave ale unei tineri mămici care povesteşte că cea care ar fi luat-o pe ea la pumni, ar fi lovit-o chiar şi pe fetiţa sa, de doar 10 ani!

Femeie bătută de asistenta socială

Georgiana, femeia agresată din Buzău, se afla acasă atunci când a primit o vizită de la asistenta socială din localitate, care este și verișoara soțului ei. Asistenta Mirela s-ar fi luat de felul cum Georgiana își îngrijește socri și ar fi început să o lovească pe aceasta cu pumnii.

În acel moment, Georgiana era acasă doar cu fetele ei de 8 și 10 ani. Soțul ei era în sat, la o vecină pentru a o ajuta cu o intalație, iar socrii ei erau la o înmormântare. În momentul în care a fost lovită de asistenta socială, mama ar fi apelat la fata ei mai mare pentru ajutor.

Familia Georgianei este una modestă, și chiar dacă nu este căsătorită cu tatăl copiilor ei, aceaștia se respectă și se iubesc. În aceeași casă locuiesc împreunăce cele două fiice, cu fratele bărbatului și părinții acestuia. Asistenta socială, care este și verișoara primară a bărbatului, este acuzată că ar fi agresat-o pe Georgiana pe motiv că vrea să o dea afară din casa pe care trebuie să o moștenească și ea.