Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Adelina Pestrițu și-a luat un raton și îl răsfață de mama focului! Cum arată animalul și ce educație aleasă primește?

 

Se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat, cu proiecte interesante, dar şi cu o posibilă grădină zoologică unicat!

Adelina, pusă mereu pe fapte mari, vrea să-şi ia o nouă casă, dar şi un ponei şi chiar un cangur pitic! Deocamdată însă se mulţumeşte cu bichonul Nobby, dar şi cu deja faimoasa Cindy, ratonul care este o adevărată vedetă printre internauții care o urmăresc pe Adelina!

O alintă şi o răsfaţă de mama focului! Cindy e, de ceva vreme, un nou membru în familia şi în casa Adelinei. Simpaticul și deja celebrul raton, cel puțin pe instagram, îi face vedetei viața ca un adevărat paradis!

Adelina Pestrițu trece prin momente dificile! Vedeta a descoperit că are niște probleme serioase de sănătate! „Nu o să renunț”

Și vedeta se ocupă și de educația animalului!

Atât Cindy, cât și cățelușa Nobi sunt foarte îngrijite și pline de energie! Semn clar că nu le lipsește nimic. Mare iubitoare de animale, ce-i drept sofisticate, Adelina spune că ratonul Cindy i-a topit, pur și simplu, inima din prima clipă în care s-au întâlnit.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe