Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Adi Mutu a fost dezbrăcat de cele mai ascunse secrete la Mirela Vaida în emisiune! Ce ascunde briliantul în viața privată?

 

Celebrul fotbalist Adrian Mutu a venit alături de partenera sa de viață la emisiunea „Acces Direct” pentru a face dezvăluiri de-a dreptul senzaționale!

Mirela Vaida nu și-a iertat invitatul special și i-a adresat întrebări îndrăznețe, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Adi Mutu și Sandra pregătesc cea mai tare petrecere a anului! Briliantul chiar plănuiește să strălucească! „Vom avea în jur de 300 de invitați”

Una dintre aceastea a fost „Cine a schimbat cele mai multe scutece murdare ale lui Tiago”, iar dezvăluirile au fost pe măsură.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe