Căutare Live

Alexandra Bodi, împărăteasa Tik-Tok-ului, plânge cu lacrimi amare. I s-a înscenat moartea în Anglia

Lumea TikTok-ului este zguduită din temelii! Împărăteasa platformei online plânge cu lacrimi amare de zile bune. Cei mai virali soţi de pe TikTok ar fi fost ameninţaţi cu moartea şi fac declaraţii şocante. Haideţi să aflăm despre ce este vorba în următorul material.

Alexandra Bodi, împărăteasa Tik-Tok-ului, plânge cu lacrimi amare. I s-a înscenat moartea în Anglia

Cei mai virali soţi de pe TikTok ar fi ameninţaţi cu moartea. Alexandra şi Ionuţ Bodi ar fi batjocoriţi şi ameninţaţi de un hărţuitor: "Bună seara, dragii mei! Uitaţi ce face lumea din mine. Eu de cinci zile întruna plâng. Nici mâncare nu am avut în gură. Eu am fost ameninţată, că mă omoară", spune Alexandra Bodi, în lacrimi.

Bărbatul pe care soţii Bodi îl acuză că i-ar fi ameninţat, ar fi pus la cale o ceremonie înfiorătoare. Echipa Acces Direct a intrat în posesia unor imagini scandaloase, pe fundal se aude: "Am venit astăzi la mormântul Jamilei.Cine îmi mai face mie acum sarmale în formă de shaorma? Hai, noroc! Pentru Jamila. Să o ierte Dumnezeu"

După ce soții au urmărit imaginile au rămas terifiați. Alexandra Bodi a făcut plângere la poliție pentru amenințare cu moartea. Bărbatul care a realizat filmulețul se află în Anglia la muncă și ar fi recus la un astfel de gest pentru a atrage atenția asupra faptului că cei doi soți sunt de fapt "niște mincinoși", după cum spune bărbatul. Însă ceremonia barjocoritoare nu are scuză în fața soților Bodi și probabil nici în fața legii.

Bărbatul susține că cei doi nu au o relați fericită așa cum afișează pe rețelele de socializare și mai mult decât atât nu își hrănesc copilul atunci când acesta le cere de mâncare, fapte neprobate la momentul declarării lor. Astfel, acesta ar fi motivul pentru care a făcut o ceremonie de înmormântare pentru așa zisa Jamila.

Vezi mai jos imaginile

Cine sunt, de fapt, Alexandra Bodi și Ionuț Bodi

Dansurile lor de pe TikTok au împărţit lumea în două. Unii îi iubesc, alţii îi contestă, dar Alexandra şi Ionuţ Bodi nu ţin cont de gura lumii. Cei denumiţi împăraţii tik-tokului, l-au bătut a vizualizări și pe Dorian Popa. Iată cine sunt Gulliver și Degețica

Au făcut ravagii pe internet cu dansurile lor şi toată lumea vorbeşte despre ei! Ea, mică de statură şi harnică, el înalt şi veşnic îndrăgostit de soţia lui. Alexandra şi Ionuţ Bodi, cuplul despre care toată România şuşoteşte, a devenit faimos datorită dezinvolturii cu care și-a arătata viața pe internet.

Deși au o situație materială precară, cei doi nu au lăsat grijile lumești să îi acapareze și au luat totul în dans!

Alexandra Bodi, gospodina din Mureș, numită și Degețica, aprinde imaginația oamenilor atunci când face mâncare sau mătură prin curtea de la țară, pare hilar, nu-i așa? Însă, femeia a reușit să ajungă senzația internetului alături de soțul ei, Ionuț Bodi, numit și Gulliver cu care dansează orice, oricând și oricum!

Cei doi au ajuns în atenția tuturor fără a epata în haine scumpe sau vacanțe de lux, ci pur și simplu modestia i-a adus în topul vizualizărilor. Definind, curajul de a arăta cine ești fără a te încadra în standardele superficiale ale unei anumite pături sociale, crește valaorea în fața celorlalți, așa cum li s-a întâmplat celor doi soți.

Alexandra Bodi a reușit să înregistreze aproape 280.000 de fani și 4,2 milioane de aprecieri. Pe de altă parte, Dorian Popa, cu al său Cheluțu, a înregistrat, în total, 172.000 de aprecieri, potrivit Viva.

Unul dintre filmulețele de top, care a înregistrat 1,2 milioane de vizualizări și a strâns zeci de mii de comentarii, o arată pe Degețica făcând mămăligă! Banal, nu? Dar câți ar avea curajul să arate asta?

Regii Tik-Tok-ului, faimoși din întâmplare!

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans.” a declarat Alexandra Bodi la „Acces Direct”.

Cu toate acestea, faima nu ține de foame! Unica avere pe care cei doi au strâns-o este aprecierea oamenilor din jurul lor, like-urile și vizualizările, care, din păcate, nu s-au transformat în numerar.

Cei doi se descurcă cum pot de pe o zi pe alta, Ionuț a fost angajat în străinătate pentru o perioadă, iar Alexandra lucrează cu ziua: "Nu am făcut niciun ban din TikTok. Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a declarat Ionuț Bodi.

Vulpița și Viorel, bilete de amenințare în cutia poștală de la noua locuință. Cine ar fi scris mesajele misterioase... Mirela Vaida nu mai arată așa. Schimbarea de look la care a apelat prezentatoarea de la Acces Direct. Ce tunsoare are ac...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x