Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri șocante! A fost amenințat cu răpirea de familia lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că a fost amenintat de familia lui Gheorghe Dincă cu rapirea si violul.

Alexandru Cumpănașu, amenințat de familia lui Dincă

Alexandru Cumpănașu a declarat că în ultimul timp, familia lui Gheorghe Dincă, inclusiv acesta, au fost consderați victeme ale familiilor fetelor ucise, iar toate lucrurile de care sunt acuzați au fost uitate.

Citește și: Scene șocant! Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut mai mulți jurnaliști! Echipa Acces Direct a fost amendată cu 10.000 de lei la cererea familie Dincă!

„Astăzi, prin gesturile pe care acești oameni le-au făcut, au trădat exact cee ace eu, și cu foarte mulți oameni care investigăm această familie și o fac în continuare. Am fost amenințat chiar zilele acestea de clanul Dincă, eu și soția mea, cu răpirea și violul familiei mele”, a declarat în exclusivittate Alexandru Cumpănașu.

Citește și: VIDEO/ Poliţia îl caută pe fiul lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a agresat mai mulți jurnaliști în față la CNA

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!