Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Premieră absolută! Am aflat ce face Vulpița, atunci când nu se filmează sau se „rupe pe manele”. Bravo, Veronica!

Ne-am obișnuit să o vedem dansând pe manele - în emisiuni, cluburi sau pe marginea drumului - însă, în spatele camerelor de filmat, Veronica Stegaru este cu totul altă persoană! Mesajul postat de ea a emoționat mii de oameni.

Am aflat ce face Vulpița, atunci când nu se filmează sau se „rupe pe manele”

De mai bine de o lună, milioane de români urmăresc cu sufletul la gură „telenovela Vulpița”. Veronica și Viorel Stegaru, doi tineri apți de muncă, dar care au ales să trăiască din ajutor social, și-au spălat toate rufele murdare al familiei în public.

În tot acest timp, Vulpița a ajuns un adevărat fenomen în mediul online, fie că vorbim de Tik Tok, Instagram sau Facebook.

O postare recentă a Veronicăi a dezvăluit o nouă laturp a tinerei. Ea și Viorel s-au implicat într-o campanie socială, de strângere a gunoaielor abandonate și îi încurajează și pe fanii ei să li se alăture.

„Astăzi ne putem vedea dacă veniți pe Strada Făurei din Bucurestii Noi la ora 13:00. Mâine vom strânge gunoaiele de acolo. Venim cu saci și mănuși. #ȘÂNOIPUTEM”, este mesajul postat pe pagina de Instagram a Veronicăi.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro