Căutare Live

Premieră absolută! Am aflat ce face Vulpița, atunci când nu se filmează sau se „rupe pe manele”. Bravo, Veronica!

Ne-am obișnuit să o vedem dansând pe manele - în emisiuni, cluburi sau pe marginea drumului - însă, în spatele camerelor de filmat, Veronica Stegaru este cu totul altă persoană! Mesajul postat de ea a emoționat mii de oameni.

Am aflat ce face Vulpița, atunci când nu se filmează sau se „rupe pe manele”

De mai bine de o lună, milioane de români urmăresc cu sufletul la gură „telenovela Vulpița”. Veronica și Viorel Stegaru, doi tineri apți de muncă, dar care au ales să trăiască din ajutor social, și-au spălat toate rufele murdare al familiei în public.

În tot acest timp, Vulpița a ajuns un adevărat fenomen în mediul online, fie că vorbim de Tik Tok, Instagram sau Facebook.

O postare recentă a Veronicăi a dezvăluit o nouă laturp a tinerei. Ea și Viorel s-au implicat într-o campanie socială, de strângere a gunoaielor abandonate și îi încurajează și pe fanii ei să li se alăture.

„Astăzi ne putem vedea dacă veniți pe Strada Făurei din Bucurestii Noi la ora 13:00. Mâine vom strânge gunoaiele de acolo. Venim cu saci și mănuși. #ȘÂNOIPUTEM”, este mesajul postat pe pagina de Instagram a Veronicăi.

Sorin Ovidiu Bălan și Mara Bănică, dans de senzație la Acces Direct! Mirela Vaida: „N-ai cum, ce-i asta?!”... Au aruncat hainele și au făcut show! Vulpiţa Veronica şi Viorel, imagini filmate în dormitor...
Ultimele știri