Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Andra Gogan cântă de la vârsta de trei ani, iar numele său figurează de două ori în Cartea Recordurilor

 
+4 click pentru
galerie

Emisiunea "Acces Direct" are, de câteva zile, o nouă asistentă. Se numeşte Andra Gogan, are 18 ani şi este deja o vedetă. Cântă de la vârsta de trei ani şi şi-a împrumutat vocea pentru mai multe seriale de desene animate difuzate de canalele Disney.

De asemenea, numele ei figurează de două ori în Cartea Recordurilor: pentru cel mai lung concert live susţinut de un copil, în care a interpretat fără întrerupere 55 de melodii, şi pentru cele mai multe CD-uri lansate de un copil - 16 CD-uri, realizate împreună cu fratele său. Între timp, CD-urile cu muzica pentru copii lansate de Andra au ajuns la 34.

"Am primit propunerea de a mă alătura echipei "Acces Direct" cu mare entuziasm şi încredere. Simona Gherghe a fost foarte drăguţă, precizând că a fost greu să găsească pe cineva mai mic decât ea, în glumă, normal, şi m-a primit cu foarte mare căldură. La "Acces Direct" voi introduce invitaţii, voi înmâna cadourile oferite de emisiune, voi prezenta sponsorii iar, pe parcurs, voi veni şi cu mici surprize pentru telespectatori", spune Andra.

Andra Gogan îşi doreşte o carieră ca prezentatoare de televiziune şi a lansat un miniserial pentru adolescenţi pe canalul sau de youtube. "Îmi doresc foarte mult o carieră în televiziune că prezentatoare, eventual pentru adolescenţi. În direcţia această deja am făcut ceva paşi: am prezentat "I love Violetta" şi "E vara ta", la Neptun TV.

De asemenea, mi-ar plăcea să se ştie că am lansat, pe canalul meu de youtube, un ministerial pentru adolescenţi: "How to become popular at high school". Îi invit pe toţi să-l urmărească", mai spune ea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE