Căutare Live

Andreea Bănică, cu fetița Sofia la Acces Direct: La început eram tristă că mama pleaca de acasă, dar după am înțeles că ea muncește pentru noi

De 23 de ani sunt împreună Andreea Banică şi Lucian Mitrea, cei doi reuşind să-şi construiască o familie frumoasă în care s-au născut doi copii minunaţi, Sofia Maria și Noah Andrei.

Andreea Bănica își serbează ziua de naștere acasă, alături de familie și răspunde mesajelor și urărilor din partea fanilor.

„Nu am timp de mine de ziua numelui pentru că primesc foarte multe telefoane, mi se descarcă bateria, primesc foarte multe cadouri, flori. De doi ani de zile serbez ziua de naștere acasă, cu familia.” , a adăugat artista.

„La început eram tristă pentru că mama pleca de acasă, dar după m-am obișnuit. Am înțeles că are treabă și trebuie să plece, ea ne ajută pe noi” , a povestit Sofia, fiica Andreei.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea se opresc la doi copii, pentru că vedeta își dorește să fie o mamă tânără pentru ei și vrea ca aceștia să se mnndrească cu ea. Noah Andrei și Sofia își bucură mama în fiecare zi. Andreea Bănică se simte cea mai fericită și împlinită femeie cu o asemenea familie minuntată.

Acces Direct. Maria Loga, blestemele din viața iubitei artiste: ”Ultima suflare şi-a dat-o în braţele mele!”... Trupa Andre, reuniune de familie. Fiicele celor două artiste le-au dat de gol...
Ultimele știri