Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Anunț BOMBĂ: „Soția-vulpiţă” este însărcinată! Veronica a izbucnit în lacrimi, cu testul de sarcină în mâini. Ce se va alege de ea?

Veronica Stegaru a făcut un test de sarcină. „Soția-vulpiţă„ este din nou însărcinată!

Joi seara, înainte de a intra în platoul emisiunii „Acces Direct”, Veronica Stegaru a făcut un nou teste de sarcină. Soția-vulpiță a mărturisit că ultimul contact sexual pe care l-a avut a fost cu Marian, pe 5 ianuarie, dar a negat cu vehemență că ar fi, din nou, însărcinată.

Mama Veronică a spus că o va primi acasă pe fiica ei, cu o singură condiție: să nu mai aducă încă un copil de crescut în familie.

În momentul în care a văzut rezultatul testului de sarcină, Veronica a izbucnit în lacrimi. Viorel este vehement, nu mai vrea să audă nimic de ea, nu-l mai interesează soarta ei:

„E treaba ei ce face de acum înainte!”, a spus Viorel.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!