Căutare Live

Ce ai pierdut din Episodul 1 al celui mai dur reality show: Asia Express

Aventura Asia Express a început, aşa că picanteriile nu întârzie să apară. Priviți cum o duc vedetele de la noi, în show-ul care va începe din primăvară la Antena 1!

Episodul 1 al celui mai dur reality show, Asia Express, a început, iar picanteriile nu întârzie să apară.

Cea mai tare aventură abia a început pentru vedetele care au pornit la drum cu Asia Express. Liviu Vârciu, Cruduța, Vica Blochina, dar şi Andrei Ştefănescu sunt doar câţiva dintre cei care se iau la întrecere, într-un show 100% pe bune. Dar înainte de a pleca pe drumuri separte, totul pentru marele premiu de 30.000 de euro, vedetele au mâncat din preparatele pe care vietnamezii le-au gătit special pentru ei, la micul dejun.

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care starurile noastre vor fi nevoite să îl parcurgă în această aventură, în care nu vor avea în buzunar decât un dolar pe zi!

Va fi greu, dar miza e mare: 30 000 de euro! Ei bine, Dorian Popa, Lora, Daniela Crudu, Vica Blochina, Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu sunt doar câteva dintre vedetele care îşi vor testa, la propriu, limitele în acest show extrem, prezentat de Gina Pistol.

Cutremurător! Victima unor traficanți de carne vie, lacrimi amare în platoul Acces Direct: ”Am vrut să mă omor”... Abia a anunţat că este însărcinată şi şochează din nou. La braţul cărui bărbat celebru a apărut Adelina Pestriţu: "...
Ultimele știri