Atac la echipa Acces Direct. Femeia dezbrăcată cu pietroiul a revenit, Mirela Vaida, în lacrimi. Sediul are geamurile sparte

Echipa Acces Direct a fost atacată din nou în direct de către femeia dezbrăcată cu piatra. Aceasta a făcut prăpăd în jur, a spart geamurile și a aruncat cu obiecte în sediu. Mirela Vaida a ieșit din platou plângând.

Mirela Vaida

Antena 1

Mirela Vaida a părăsit platoul Acces Direct în lacrimi după ce femeia dezbrăcată, care a atacat-o acum ceva timp în urmă cu piatra, a revenit din nou la sediu și a făcut prăpăd. Toate gamurile sunt sparte, iar din cauza loviturilor prezentatoarea Tv s-a speriat groaznic.

După același tipar, s-a așezat lângă rulotă, s-a dezbrăcat și s-a dus țintă să atace sediul. Mirela Vaida a cedat sub presiunea momentului extrem de grav pentru că femeia cu piatra nu a fost închisă, procurorii care s-au ocupat de caz au tratat "superficial" dosarul, mai mult a fost eliberată de la Obregia pe seama faptului că este aptă de muncă. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Mirela Vaida și sediul Acces Direct, ținta unui nou atac al femeii dezbrăcate cu pietroiul

În timp ce un material livra pe Tv, femeia cu pietroiul ataca sediul Acces Direct: "Antoanela, cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile. M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam", a spus MIrela Vaida.

Mirela Vaida a cedat emoțional: "Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor. Procurorii nu înțeleg, nu am reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru. Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție care a venit să o ia și probabil că mâine Antoanela va fi din nou aici. Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii cineva!! Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!” a spus Mirela Vaida la Acces Direct, printre lacrimi.

Știre în curs de actualizare

În luna martie, Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens

Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie care a intrat complet dezbrăcată în platou, pe 19 martie 2021. Femeia a aruncat cu un pietroi imens și a fost la un pas de a crea o tragedie. Mirela Vaida nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie.

Emisiunea a fost intreruptă pentru câteva minute de publicitate, Mirela Vaida aflându-se în stare de șoc după evenimentul grav.

Se pare că femeia a dat buzna pe o ușă lăturalnică a platoului și nu a putut fi observată de nimeni. Aceasta spunea neîncetat: "Să-mi dai banii! Să-mi dai banii!". Mirela Vaida nu o cunoaște pe femeia în cauză și nici colegii din platou. Atacatoarea a fost imediat imobilizată de angajații emisiunii, iar poliția a fost sunată imediat pentru a interveni.

Ultimele știri