Căutare Live

Acuzaţii şocante! La doar 24 de ani, Nicuşor a cunoscut gustul amar al trădării: "Soţia mea m-a înşelat cu vecinul de lângă casă!"

Nicușor, un bărbat de 24 de ani este în culmea disperării! Acesta vrea dreptate, după ce soția l-a părăsit pentru o iubire cu vecinul. În tot aceast timp, fetița de doi ani era lăsată singură în casă!

Susţine că ar fi fost înşelat de soţie, cu vecinul lui! Dar el a iertat-o, de dragul fiicei lor de 2 anişori. În schimbul împăcării însă, Nicuşor Lăcătuş, tânărul tată, i-ar fi cerut un singur lucru soţiei: să renunţe la noul bărbat din viaţa ei!

Cu toate acestea, Nicuşor Lăcatuş nu ar fi avut parte de iubirea nevestei, care, după ce a primit iertarea lui, se pare că ar fi rămas cu gândul la vecin.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, actor de top! Frumușelul Toto frânge inimi pe bandă rulantă. Ce a făcut cu primii bani câștigați

Un bărbat a fost părăsit de soție pentru o iubire cu vecinul! Fetița de doi ani era lăsată în casă!

Nicușor, un bărbat în vârstă de 24 de ani nu își mai găsește liniștea. Soția sa și mama fiicei lor de doar doi ani a hotorât să-l părăsească pentru vecinul său!

Tânărul a povestit despre momentele grele prin care a trecut cu femeia de doar 19 ani, însă a recunoscut că de-a lungul timpului între aceștia lucrurile nu au mai stat deloc bine. În familia lor erau mai tot timpul certuri și scandal, și chiar au ajuns la bătaie. Nicușor a recunoscut că și-a bătut soția, însă mama acestuia a mărturisit că a ales să facă această faptă pentru că tânăra era extrem de agresivă.

Mai mult de atât, soacra tinerei de 19 ani susține că aceasta nu își intră în rolul de mamă, nu are grijă de fiica de doi ani, însă în acest timp aceasta pleacă la vecinul de lângă casă de care s-a îndrăgostit.

"Mireasa" şi-a ales câştigătorii dragostei! După 4 luni de trăiri intense, premiul de 40.000 de euro a fost câştigat!

Nicușor vrea să rămână cu copilul, însă potrivit acestuia amantul femeii vrea să o ia atât pe ea, cât și pe fiica sa în locuința lui! Deși a încercat să vorbească cu soția sa, aceasta nu își mai dorește să continue mariajul cu el, ci să rămână de bărbatul de care s-a îndrăgostit.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Fiul lui Ilie Dumitrescu, actor de top! Frumușelul Toto frânge inimi pe bandă rulantă. Ce a făcut cu primii bani câștiga... Vulpița, decizie radicală după separarea de Viorel! Veronica a ajuns la Blăgești pentru totdeauna: "Mă mult definit...
Ultimele știri