Bătută și folosită ca o bucată de carne! O tânără mămică își strigă durerea: ”Când eram însărcinată, m-a ars cu ţigara pe burtă”

Ar fi fost traficată, bătută, sechestrată şi ameninţată cu moartea de către. soţul ei! Este drama prin care susține că trece, la doar 19 ani, o tânără mămică, ce abia a reuşit să fugă de acasă, din ghearele bărbatului ei, care ar fi trimis-o să se şi prostitueze.

Acum, tânăra este disperată şi strigă după ajutor, deoarece nu ar avea unde să se adăpostească cu fiica sa de nici măcar o lună.

Cu pruncul la piept, Andreea îşi leagănă şi ea durerea în. surdină. La doar 19 ani, fata se simte bântuită şi hăituită de propriul bărbat. Omul cu 17 ani mai în vârstă decât ea, omul care, acuză tânăra, i-ar fi transformat viaţa în cel mai oribil coşmar.

Nu s-ar mai controla nici de dragul bebeluşului, sânge din sângele lui, copilașul lor de doar trei săptămâni, povestește mama Andreea. Fugită din ghearele soţului, copila spune că mai bine străbate troienele străzilor pustii, decât să fie. prizonieră, într-o căsnicie sub sabia morţii.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi se numără printre acele zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. Aceștia...
Ultimele știri