Bebeluș ars de viu în Dâmbovița! Mama a asistat la cumplitele scene (VIDEO)

O mamă din Dâmbovița a intrat în flăcări și a reuşit să-i scape pe trei dintre fiii ei. Pe cel mai mic nu a mai apucat, din păcate! Femeia a privit disperată flăcările care i-au ars pruncul de doar patru luni, după ce plecase să îi cumpere lapte.

O mamă din Dâmbovița a intrat în flăcări și a reuşit să-i scape pe trei dintre fiii ei. Pe cel mai mic nu a mai apucat, din păcate! Femeia a privit disperată flăcările care i-au ars pruncul de doar patru luni, după ce plecase să îi cumpere lapte.

Bebelușul rămăsese acasă doar cu frăţiorii lui, când un foc teribil a făcut aproape cenuşă casa.

Aceasta este drama mamei Cristina. Atunci când focul a izbucnit, acasă ar fi fost doar cei patru copii ai familiei. Părinții ar fi fost plecaţi cu treabă.

Când mama a auzit de nenorocire s-a dus într-un suflet acasă. Din păcate, totul a fost prea târziu.

Flăcările înghiţiseră deja casa! Însă mama, fără să stea pe gânduri, ar fi intrat în foc să-şi salveze pruncii. Pe trei dintre ei a reuşit să-i scoată afară vii, dar la mezina familiei, o fetiţă de doar patru luni, nu a mai ajuns la timp.

Pompierii s-au luptat două ore să stingă flăcările. Casa era izolată cu polistiren, fapt ce a făcut ca incendiul să se extindă extrem de violent. Totul ar fi pornit de la sobă, conform primelor informații.

Ultimele știri