Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Silviu, bodyguard-ul care l-a controlat pe Răzvan Ciobanu la mare, rupe tăcerea: "Tremura foarte tare! Mi-a arătat că are bani"

 

Silviu, bodyguard-ul care l-a controlat pe Răzvan Ciobanu atunci când a vrut să intre la festivalul de muzică electronică de la mare, rupe tăcerea. Designerul a venit la ora 16.30-17.00 la Sunwaves. Atunci când a vrut să-l controleze, Răzvan a dat doi paşi înapoi, dar a stat la control, la insitenţele bodyguard-ului.

"Nu avea droguri asupra lui, doar telefonul şi ţigările. Era speriat şi tremura foarte tare. Avea 400-500 de lei în portofel, a venit și a plecat singur", spune bodyguardul.

Bodyguard-ul a aflat de la colegi că, Răzvan a plecat la ora 01.00 de la festival, dar nu ştie singur pentru că nu mai era în tură atunci.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI