Brigitte Pastramă acuză că a fost jefuită. Vedeta vrea dreptate după ce o angajată ar fi fugit cu încasările | Video

Problemele se țin scai de Brigitte Pastramă, care susține că ar fi fost jefuită de o angajată.

Furtul s-ar fi petrecut în plină zi, la shaormeria vedetei.

citește și: Lora, cel mai exotic videoclip, filmat în Bali, în perioada cât a fost blocată pe continentul asiatic | Video

Briggite a povestit la Acces Direct tot ce s-a întâmplat. Bruneta susține că totul s-ar fi petrecut marți, când a fost anunțată prin telefon de un angajat al shaormeriei, că o altă angajată, care muncea doar de două zile în locul respectiv, ar fi fugit cu toate încasările obținute pe ziua anterioară.

"Fata a dispărut, pur și simplu. Băiatul care a recomandat-o spune că nu a ajuns nici acasă, se pare că l-ar fi părăsit, era concubina vărului lui", spunea Briggite în direct prin video call.

Brigitte Pastramă acuză că a fost jefuită

Bruneta a lansat pe rețelele de socializare un apel pentru găsirea fetei, pe care o acuză de furt. De asemenea, bruneta susține că nu este vorba despre o sumă mare, ci echivalentul a două sute de euro.

citește și: Ce face Mirela Vaida când nu este la emisiune. Prezentatoarea s-a destăinuit fanilor: "Câtă treabăăă!" | Video

Totul ar fi fost filmat pe camerele de supraveghere, iar Briggite vrea să facă toate demersurile necesare legale, însă, își dorește ca tânăra să conștientizeze gravitatea faptei sale, și susține că ar fi ajutat-o dacă aceasta i-ar fi cerut ajutorul.

Urmăriți mai multe detalii pe care le-a dat Briggite Pastramă, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Ultimele știri