Brigitte și Florin Pastramă s-au separat. Care e motivul scandalului dintre cei doi soți

Brigitte și Florin Pastramă s-au separat, după ce celor doi soți i s-a pus poprire pe contul lor comun.

Neînțelegerile dintre cei doi soți au apărut anul trecut de Paște, când Florin Pastramă a vândut un teren.

antena 1

Neînțelegerile dintre cei doi soți au apărut anul trecut de Paște, când Florin Pastramă a vândut un teren.

Banii obținuți pe acel teren vândut se pare că Florin i-a dat fratelui său.

Se pare că Brigitte nu l-a dat afară din casă pe Florin, dar ea s-a supărat pe soțul ei pentru că I s-a făcut proprire pe contul lor comun.

În acel cont comun, Brigitte și Florin aveau 72.000 de euro, bani necesari pentru a lua o casă în Dubai. Florin a spus că scandalul a izbucnit din cauza faptului că el are anumite probleme în familie, din 2008, cu sume de bani pe care le-a dat fraților lui.

Brigitte i-a cerut lui Florin să facă o convenție matrimonială pentru ca fiecare să aibă propriile bunuri în siguranță, în caz că se întâmplă ceva.

Citește și: Câte operații estetice are Brigitte Pastramă. Cu ce probleme s-a confruntat la ultima intervenție chirurgicală

“Noi avem aceeași religie. Suntem binecuvântați”, a mai adăugat Florin.

Relația lui Brigitte și Florin Pastramă, din nou la ananghie

Deși cei doi soți își propuseră să facă această convenție matrimonială încă de acum 2 ani, Brigitte și Florin au amânat acest lucru pentru că soția lui văzuse ce proprietăți și ce avere are.

“Nu am nimic de ascuns. Vreau să dau cărțile pe față”, a mai spus soțul lui Brigitte.

De Paște, cei doi soți au petrecut separate această sărbătoare. Brigitte a povestit că a stat alături de fetița ei și a fost și la biserică. În acest timp, Florin spune că a fost la cimitir, la mormântul tatălui său.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, poză după scandalul geloziei. Cum au fost surprinși după ce menajera s-a dat la soțul brunetei

“Orice ban investesc, mi-l ia banca aceea”, spune Brigitte, explicând de ce vrea o convenție matrimonială.

Brigitte spune că nu își dorește să știe ce avere are Florin, ci vrea doar să știe că nu ar mai avea probleme cu banii din cauza datoriilor soțului ei.

Creditul din cauza căruia are proprire pe conturi este făcut pe numele tatălui lui Florin, iar banca se pare că a confiscate un teren pentru a achita acea datorie. De asemenea, banca respectivă a blocat și contul comun al celor doi soți.

Brigitte are 4 proprietăți, iar Florin are mai multe proprietăți de atât.

Ultimele știri