Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

„Mi-a rupt dinţii din gură. E foarte rea”. O bunică este disperată să-şi salveze nepoţelul din ghearele fetei sale şi a iubiţilor ei

 

O bunică este disperată să-şi salveze nepoţelul în vârstă de 13 ani din ghearele fetei sale şi a iubiţilor ei. Femeia și-a spus povestea cutremurătoare, luni, la „Acces Direct”.

„Nu și l-a dorit deloc. În acești 13 ani, numai eu am avut grijă de băiețel. Ea a plecat în Italia, a venit două-trei săptămâni, iar a plecat. Acum a plecat ea, că n-am mai putut, am rămas paralizată. Tot timpul era scandal. Niciodată nu era liniște în casă. O apucau nervii, crizele, cred că de la droguri. Arunca toate alea din casă, spărgea ce nimerea”, a povestit bunica disperată să-și salveze nepoțelul.

„Mi-a rupt dinţii din gură. E foarte rea”, a mai spus bunica la „Acces Direct” despre fiica ei, menționând că fata a început să aibă un comportament cumplit de la vârsta de 20 de ani, din cauza anturajului ei.

Femeia a menționat că fiica ei are doar opt clase și că ar face prostituție. Copilul ar suferi de hepatita C și de o tulburare de spectru autist. 

Întreaga poveste a bunicii disperate să își salveze nepoțelul este disponibilă în clipul de mai sus din „Acces Direct”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI