Live acumObservator 12
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Bunicul Luizei crede în continuare că nepoata lui trăiește. Monica Melencu, cu lacrimi în ochi: "Tatăl meu a confirmat că este ea"

Ştirea că Luiza Melencu ar fi fost filmată, în viaţă, în Italia, a stârnit mari emoţii în sânul familiei fetei. Bunicul fetei a confirmat că tânăra din imagini ar fi nepoata lui, dar Monica Melencu nu o aseamănă deloc cu fiica ei.

Alexandru Cumpănaşu a susținut că a primit filmarea de la investigatorii lui Viorel Cataramă. Aceeaşi investigatori care i-au dat întâi filmarea lui Cataramă, dar mai apoi ar fi fost daţi la o parte de acesta.

Unchiul celeilalte fete dispărute, Alexandra Măceșanu, a afirmat că prima dată familia Luizei a afirmat că acea fată din filmuleţ este Luiza, în cele din urmă, bunicul Luizei afirmând: 100% este Luiza.

În acest context, mama Luizei a declarat, sfâșiată de durere, că bunicul fetei și-a pus toate sperantele în acel video, refunzând să creadă că, de fapt, nu e nepoata sa: "Tatăl meu a confirmat că este ea, a crezut că ea este..."

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro