Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Călin Geambaşu, reacţie fără precedent, în faţa acuzaţiilor extrem de grave ale mamei copilului său! „Vrea să se răzbune, pentru că a pierdut tot”

 

Războiul dur dintre Călin Geambaşu şi mama fiului său este departe de a se încheia. Angelica Cadar a continuat seria dezvăluirilor grave despre relaţia pe care a avut-o cu artistul. Ea îl acuză, printre altele, că ar fi bătut-o.

„Mai are doar calea răzbunării, pentru că a pierdut tot. S-a văzut în instanțe, în procese, în fața procurorilor, în fața poliției. S-a văzut că minte încontinuu. Efectiv, se răzbună, doar ca să facă rău. Atât face. Nu e susținut nimic de nicio dovadă. Sunt doar vorbe. Ea s-a dus la Poliție cu 12 zilee înainte de a-și părăsi familia și copilul”, a spus Călin Geambașu, joi, la „Acces Direct”.  

Călin Geambașu a mai spus că nu și-a agresat niciodată fosta parteneră și că aceasta minte.

Artistul mai susține că fosta lui parteneră nu are un program de vizitare pentru copilul lor.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Acces Direct”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI