Candidată la postul de asistentă pentru Acces Direct. Cine este și cum arată Cosmina Scăunaşu

Mirela Vaida a anunțat în prima ediție a noului sezon că Acces Direct își caută o nouă asistentă Tv. Vestea bună este că telespectatorii vor putea alege, dintre aspirantele la post, care le place cel mai mult. Cine este noua aspirantă la postul din televiziune.

Mirela Vaida a anunțat în prima ediție a noului sezon că Acces Direct își caută o nouă asistentă Tv.

Acces Direct

Cei de acasă sunt invitați să voteze care dintre domnișoarele prezente în platoul Acces Direct le place cel mai mult.

"Vine noul sezon Acces Direct și cu câteva schimbări, nu vorbim doar de ora pe care o vedeți deja schimbată, 16:30, țineți minte, vorbim și despre o căsuță nouă, cu schimbări care ne fac bine, pentru că întotdeauna noul aduce ceva proaspăt în viața noastră. Dar vorbim și despre o nouă asistentă (...) însă, de cine anume nu știm, pentru că dumneavoastră veți decide.

Noi propunem mai multe asistente pentru emisiunea noastră, dar important este să aibă lipici la public, să transmită dincolo de sticlă, să vă placă cum arată, cum vorbește, cum se prezintă, știți dumneavoastră mai bine. Așa că fiți cu ochii pe fiecare dintre ele pentru că astăzi vine prima. Nu ezitați să ne scrieți pe Whats App, pe Facebook sau pe orice altă cale părerea dumneavoastră despre fiecare dintre ele, fiindcă, până la urmă, dumneavoastră trebuie să vă placă", a spus Mirela Vaida.

Cosmina Scăunaşu este a treia candidată la postul de asistentă

În ediția din 8 septembrie 2021, de la Acces Direct, Mirela Vaida își caută o nouă asistentă Tv. Cosmina Scăunaşu este cea de-a treia candidată la postul de asistentă tv: "Am 33 de ani, sunt zodia Taur, sunt bucureșteancă, am 1 m 73, sunt singură, nu am relație, nu sunt căsătorită (...). Am și un nume predestinat, numele meu Cosmina Scăunaşu, deci pot ocupa cu foarte multă ușurință acel scaun", spune Cosmina.

"Este pentru prima dată când mă aflu în fața camerelor", spune Cosmina.

"Nu cred! Arăți așa și nu te-a mai văzut nimeni la televizor? Păi în ce domeniu lucrezi? Nu-mi spune că ești IT-ist sau lucrezi la birou", întreabă Mirela Vaida

"Stau într-un birou. Lucrez ca administrator al unei societăți. Mă ocup de partea administrativă, dar uite că mi-am dorit să apar și în față, după ce am făcut munca de birou, am zis ce ar fi să apar și la televizor.", spune Cosmina.

"Deci așa arată o fată care stă la birou și face bilanțuri contabile. (...) Deci înseamnă că multe fete frumoase și care să arate așa, pot face și muncă de birou", spune Mirela Vaida.

Citește și: Candidată la postul de asistentă pentru Acces Direct. Cine este și cum arată Alice Marica

Citește și
colaj de imagini cu ana si alexandru de la mireasa sezon 4
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Gabriela și Andrei Ștefănescu, la Prețul cel bun
Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii
Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii
colaj de imagini cu adelina, alexandru si un mesaj de la o prietena a lor
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mai multe articole

Acces Direct a revenit la Antena 1 din data de 6 septembrie 2021 cu un platou cu totul diferit, decât s-au obișnuit telspectatorii. De asemenea, Mirela Vaida a bifat o apariție demnă de laudă pentru premiera noului sezon.

Citește și: Telespectatorii Acces Direct pot alege cine va fi noua asistentă TV. Mirela Vaida va prezenta pe rând candidatele

„Din 6 septembrie revenim cu forţe proaspete, într-un platou nou-nouţ, dar un pic mai devreme - de la 16.30, zilnic, de luni până vineri! La Acces Direct vom aborda subiecte dintre cele mai diverse, după cum ne-am obişnuit deja publicul! Vom privi faţă în faţă subiectele arzătoare ale momentului, problemele sociale care sunt nu doar ale celor ce ni le semnalează, ci ale noastre, ale tuturor, vom cere sfaturile specialiştilor şi vom lua legatură cu autorităţile, atunci când situaţia o va cere. Şi în acest sezon, vom căuta soluţii pentru cele mai multe dintre solicitările telespectatorilor care ne scriu zilnic, într-un număr foarte mare”, a declarat Mirela Vaida.

Mai mult, gazda emisiunii a amintit faptul că multe probleme şi-au găsit rezolvarea în platoul emisiunii: „În sezoanele trecute multe mame şi-au putut strânge din nou copiii în braţe, atunci când nu mai aveau nicio speranţă, altele au găsit adapost pentru ele şi familie, altii au putut rezolva problemele care păreau de netrecut”.

Ultimele știri