Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Carmen Șerban a trecut prin momente cumplite și e de nerecunoscut! Artista dezvăluie totul! „Fiecare om are crucea lui, n-ai cum să ocolești mâna destinului"

Are celebritate, are fani, dar şi o soartă care nu de puţine ori i-a arătat colţii! Însă Carmen Şerban a reuşit să învingă de fiecare dată prin încrederea în Cel de Sus. A devenit mult mai generoasă cu semenii, este fericită că acum e sănătoasă tun şi e convisă că doar credinţa a salvat-o.

Are celebritate, are fani, dar şi o soartă care nu de puţine ori i-a arătat colţii! Însă Carmen Şerban a reuşit să învingă de fiecare dată prin încrederea în Cel de Sus. A devenit mult mai generoasă cu semenii, este fericită că acum e sănătoasă tun şi e convisă că doar credinţa a salvat-o.

Carmen Șerban s-a vindecat! A avut de dus un destin apăsător, de care mulţi habar nu au avut. Dar acum poate să zâmbescă din nou!

"Fiecare om are cate o cruce. Fiecare om are crucea lui, n-ai cum să ocolești mâna destinului"

Carmen Serban îşi duce Crucea cu demnitate, cu zâmbetul pe buze, oricât de grea ar fi. Nu se plânge, ci din contră. Crede cu tărie că tot ce îi este dat nu este deloc întâmplător.

Credinţa a schimbat-o enorm. Carmen obișnuieşte să facă acte de caritate de câte ori poate şi e fericită atunci când dăruiește cadouri spiriutuale, dar şi lucruri pe care le-a purtat cu drag şi care au costat o avere. Aşa am aflat că generozitatea căntăreței a făcut-o să împartă chiar şi necunoscuţilor aproape 100 de kilograme de haine!

Biblia a învăţat-o că adevărata comoară nu stă în lucruri, ci în inimă omului şi în zâmbetele pe care le aduce pe chipurile celor care au atât de mare nevoie de o vorbă bună.

Ce numere trebuie să joci la loto ca să câștigi, în funcție de zodie! Nu vei da greș cu aceste ponturi!

Se roaga pentru toţi, dar cel mai adesea închină mulțumiri. Cu un zâmbet senin, dar și cu lacrimi de emoţie în privire, Carmen Șerban a mărturisit că doar prin credinţă a reuşit să se izbăvească, să-şi cureţe inima, dar şi trupul, atunci când a fost, nu doar o dată, la ananghie!

Chiar dacă o vedeţi acum în cea mai bună formă, mult mai veselă şi cu trupul mai zvelt decât o ştiam, Carmen a trecut prin încercări de groază, de care nici nu am fi bănuit!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!