Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Așa arată casa „reginei sprâncenelor” din România! „Abia aștept seara să ajung acasă”– Video

Elena Copăceanu, una dintre „reginele sprâncenelor” din România, alături de sora ei Elena, și-a prezentat casa de vis, marți, la „Acces Direct”.

Elena Copăceanu, una dintre „reginele sprâncenelor” din România, alături de sora ei Elena, și-a prezentat casa de vis, marți, la „Acces Direct”.

Elena şi Cornelia Copăceanu au făcut avere de pe urma inovaţiei lor, PMU, un brand recunoscut în România! PMU înseamnă Permanent Make-up, o tehnică de dermopigmentare a sprâncenelor sau, mai pe româneşte, ultima fiţă în materie de estetică solicitată de femeile cu bani din Bucureşti.

Cele două surori sunt supranumite „reginele sprâncenelor” în România – ceea ce este măgulitor, având în vedere că celebra Anastasia Soare a fost încoronată neoficial drept „Regina absolută a sprâncenelor” starurilor de la Hollywood.

„Este o casă cu multe flori, așa cum mi-am dorit dintotdeauna. Este o casă simplă, dar pe gustul meu. Mă simt minunat în ea. Abia aștept seara să ajung acasă”, a spus Elena Copăceanu despre casa ei de vis.

Ea a dezvăluit și ce „colț” preferat are în locuința ei, unul încărcat de culori.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Acces Direct” pentru a vedea locuința de vis a Elenei Copăceanu.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro