Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea în cazul presupusului său copil! Designerul, declarații incendiare! „Vrea să se răzbune”

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea în cazul presupusului său copil, joi, la „Acces Direct”, după ce, miercuri, un bărbat, Cristian Mălăescu, a povestit că băiatul pe care l-a crescut, vreme de 21 de ani, ar fi de fapt copilul designerului.

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea în cazul presupusului său copil, joi, la „Acces Direct”, după ce, miercuri, un bărbat, Cristian Mălăescu, a povestit că băiatul pe care l-a crescut, vreme de 21 de ani, ar fi de fapt copilul designerului.

„Dacă ar fi al meu, mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta. Nu îl ştiu. Nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul respectiv. Nu îl cunosc pe acest domn. Aud, pentru a doua oară de el, pentru că ştiu că a mai fost odată, împreună cu fiul său, la fostul meu asociat, spunându-i acelaşi lucru. Categoric că nu este adevărat! Dacă el l-a crescut de 21 de ani, dacă s-a născut în prezenţa lui, cum poate să aibă dubii? Soţia lui, timp de 21 de ani, de ce a stat atâţia ani să aştepte chestia asta? Nu există o explicaţie. Că l-a crescut, a fost o povară? Foarte mulţi oameni cresc copii nenaturali şi nu e o povară, din contră, dar nu e cazul meu”, a spus Cătălin Botezatu.

„Atunci când au fost cazuri de genul ăsta, am discutat pe larg. Acum, repet, nu îl ştiu, nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul respectiv”, a mai spus el.

Cătălin Botezatu a precizat că soția lui Cristian Mălăescu s-a despărțit de acesta, iar bărbatul ar fi inventat această poveste, pentru a se răzbuna.

„Din câte am înţeles eu, de la asociatul meu, doamna respectivă l-a părăsit sau s-au despărţit, nu ştiu, şi atunci, din dorinţa de a se răzbuna pe ea. A inventat acest subiect”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Designerul a mai spus că bărbatul este soțul unei femei care a lucrat la unul dintre restaurantele lui, în urmă cu 20 și ceva de ani. Însă, Cătălin Botezatu a precizat că își aduce aminte de o casieriță pe care a îndrăgit-o, dar nu a avut relații intime cu aceasta.

„Mi s-a spus că el este soţul unei doamne care a lucrat la unul din restaurantele mele, pe vremuri, acum 20 şi ceva de ani. Îmi aduc aminte că am avut o casieriţă foarte drăguţă, care era căsătorită. Era mult mai în vârstă decât mine, mai aşa, uşor mai plinuţă. O iubeam ca pe o mamă, pentru că, repet, era mai în vârstă decât mine. În niciun caz nu m-am combinat cu personalul”, a mai afirmat Cătălin Botezatu.

Botezatu a comentat și declarația lui Cristian Mălăescu potrivit căreia el ar fi mers cu presupusul fiu al designerului la un eveniment de lansare a cărții „Pedeapsa” scrisă de el.

„Eu am lansat cartea în toată ţara. Dacă la lansare, ar fi venit să-mi spună: «El e băiatul tău!», normal că m-aş fi uitat la el şi aş fi avut o discuţie cu el. Mă duceam într-o parte şi discutam, pentru că era ceva destul de serios”, a spus el, precizând că acest presupus fiu al lui nu a luat niciodată legătura cu el.

Cătălin Botezatu a mai spus că este dispus să facă un test ADN, dar că nu poate face acest lucru la iniţiativa oricărui om care, „cu tot respectul, nu are ce face”.

„Eu zic să facă testul ADN el, da? Să vadă dacă coincide cu al băiatului. Dacă ar fi fost adevărat, ar fi semnalizat chestia asta, în primii ani de căsnicie, nu? Nu după 21 de ani. Şi dacă ar fi al meu, mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta. Dar asta nu ar însemna că ar deveni cumva, prin absurd, moştenitorul meu, pentru că am declarat, în nenumărate rânduri, că tot ceea ce am şi ceea ce fac şi de acum, şi de până acum, şi de acum încolo, nu va rămâne nimănui. Va rămâne oamenilor care, într-adevăr, au nevoie de bani, oamenilor pe care i-am ajutat toată viaţa şi când spun asta, mă refer la bătrâni, la copii”, a mai spus Cătălin Botezatu.