Căutare Live

Ce vârstă și câte clase are Vulpița Veronica din Blăgești! Detalii neștiute despre soția lui Viorel Stegaru

Vulpița Veronica și-a uimit fanii din nou cu o filmare complet neașteptată, în care face dezvăluiri surprinzătoare despre ea și despre Viorel Stegaru, soțul său.

Vulpița Veronica din Blăgești la emisiunea „Acces Direct”

Nu mai este o noutate faptul că Vulpița Veronica din Blăgești a fost, timp de mai multe luniun adevărat fenomen urmărit de milioane de români. Tânăra a apărut prima dată în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la antenna 1, atunci cânda dorit să își rezolve diferitele probleme de cuplu și să clarifice anumite zvonuri care o acuzau de infidelitate.

Totuși, publicul a început s-o iubească și Vulpița Veronica din Blăgești și aceasta a devenit invitat permanent, cu apariții zilnice.

Detalii neștiute despre Vulpița Veronica din Blăgești

Pe măsură ce au continuat să apară la „Acces Direct”, despre cuplul Stegaru s-au aflat fel și fel de detalii surprinzătoare. Au fost numeroase certuri între Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești, dar și numeroase împăcări. La un moment s-a pus problema divorțului, dar apele s-au liniștit apoi între cei doi tineri.

citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

Vulpița Veronica și soțul său au savurat din plin traiul la București și au ajuns chiar și într-o vizită la Parlamentul României. Viorel Stegaru a luat cursuri de șofat, în timp ce Vulpița Veronica s-a angajat pentru o vreme la atelierul Soniei Trifan.

După o vizită la Blăgești, ca să își vadă fetița, cei doi s-au infectat cu noul coronavirus și au stat în izolare. Odată vindecați, cei doi au decis să se întoarcă în Blăgești și să renunțe la aparițiile televizate, pentru a putea avea mai multă grijă de fetița lor.

citește și: Secret rușinos! Câte clase are Vulpița, de fapt! Detaliul ce i-a înfuriat pe români

Când toată lumea credea că lucrurile s-au așezat în viața celor doi, iată că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au revenit la „Acces Direct” cu vestea că tânăra este însărcinată, dar și cu noi acuzații la adresa socrilor.

citește și: Ce face Vulpița Veronica, când crede că n-o vede nimeni! Imaginile sunt virale

Cei doi urmează să devină părinți a doua oară în primăvara anului viitor. Vulpița Veronica, acum în vârstă de 22 de ani, s-a căsătorit la 17 ani și are o fetiță în vârstă de trei ani. Potrivit unor dezvăluiri făcute în cadrul emisiunii „Acces Direct”, tânăra ar avea opt clase.

Într-o filmare recentă postată pe canalul său oficial de YouTube, aceasta a acceptat provocarea „am/n-am” împreună cu soțul său și cei doi au dezvăluit detalii neștiute despre ei și despre viața lor. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli informații main puțin cunoscute despre Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești.

Vulpița și Viorel au lansat în premieră o nouă piesă cu o artistă cunoscută! Cum se numește piesa și cum arată videoclip... A făcut furori cu rolul din Pădureanca. Cum arată acum Manuela Hărăbor și cum a trecut peste problemele de sănătate ale ...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Ultimele știri
x