Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

S-a zvonit că murea de foame! Câti bani avea Răzvan Ciobanu în portofel în noaptea accidentului

 
+2 click pentru
galerie

Laura Vicol, prietena lui Răzvan şi avocata familiei Ciobanu face noi dezvăluiri. De ce au mers părinţii lui Răzvan la apartamentul din Bucureşti şi ce au găsit acolo, dar și câți bani avea designerul asupra lui în momentul producerii accidentului în care a murit.

Era sau nu Răzvan Ciobanu drogat când a murit? Avea depresie sau probleme cu banii? Tot mai multe întrebări se țes în jurul morții designerului. În maşină nu au fost găsite nici droguri, deși în presă a apărut informația potrivit căreia, la testele toxicologice rapide, în sângele lui Ciobanu ar fi fost descoperite substanțe interzise.

"În momentul în care am declarat şi declar, în continuare, că în acest moment nu se ştie absolut nimic despre rezultatele raportului toxicologic, chiar nu vorbesc prostii.Din anchetă şi din dosarul instrumentat de către procuror, nu s-a comunicat nicio informaţie. Cei de acolo, nici măcar pe surse, nu au dat nicio informaţie din dosar. Ce am văzut eu astăzi, în dosar, este. nu pot să spun sută la sută diferit. Dar, în mare parte, diferit de tot ceea ce s-a auzit la televizor, până în acest moment", mai spune prietena designerului.

S-a spus că Răzvan avea mari probleme financiare. Avocata și prietena sa susține că deși închisese atelierul, Răzvan semnase în continuare contracte de modă. Asupra lui avea bani! "Răzvan avea bani la el. Nu avea nici mulţi şi nici puţini!", spune Laura Vicol.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest