Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Cauza morţii lui Răzvan Ciobanu! Acesta este detaliul ce schimbă totul în anchetă! „Există dovezi...”

Accident, omor sau sinucidere? Asta se întreabă toată lumea, după ce au apărut imaginile de la locul în care Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în Săptămâna Luminată.

Accident, omor sau sinucidere? Asta se întreabă toată lumea, după ce au apărut imaginile de la locul în care Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în Săptămâna Luminată.

Iar misterul din jurul morţii creatorului de modă se adânceşte parcă, din ce în ce mai tare, cu fiecare ipoteză care ia naştere.

Cu fiecare dezvăluire şocantă de la cei care l-au cunoscut ori de la cei care l-au văzut înainte să se stingă. Vica Blochina, una dintre cele mai bune prietene ale designerului, a făcut declaraţii şocante. Blonda susţine că şi ea trebuia să fie în maşina morţii, cu Răzvan Ciobanu.

În plus, Vica are o terorie incredibilă despre ce s-a întâmplat în noaptea fatidică!

„Duminică a venit la mare, la 10 dimineaţa, am vorbit că plecăm acasă. Dacă mă suna până la ora 6 seara, eu eram cu el în maşină. Îți dai seama că nu-l lăsam să conducă într-o stare aiurea niciodată. El ori a adormit, asta e părerea mea, ori a adormit, ori cred că i s-a oprit inima. a mai avut o problemă de genul ăsta”, a fost ipoteza lansată de Vica Blochina despre moartea designerului Răzvan Ciobanu.

RĂZVAN CIOBANU A FOST OMORÂT?

Una dintre teoriile emise de specialiştii care au analizat locul în care şi-a dat ultima suflare Răzvan e că, la mijloc, ar putea fi vorba de un omor!

Marian Burlacu, vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție: „Consider că, în primul rând, ar fi teoria unei infracţiuni de omor! Sunt imagini şi indicii către un omor. Sunt ceva elemente care duc către un omor”.

Rămâne de văzut dacă această ipoteză va rămâne în picioare până la finalizarea anchetei, dar cert este că există probe ce susțin acest lucru.