Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Scandal între Cumpănașu și Cataramă, în direct! Unchiul Alexandrei Măcesanu a ieșit furios din emisiune: "Nu am ce vorbi cu acest om!"

Alexandru Cumpănașu și-a ieșit din fire, în direct, și a părăsit platoul emisiunii "Acces Direct", după un shimb de replici cu Viorel Cataramă pe tema filmulețului în care Luiza Melencu ar fi apărut în viață.

Alexandru Cumpănașu susține că Viorel Cataramă are acest filmuleţ de ceva timp, dar a preferat să îl facă public abia acum, înainte de alegeri pentru a-i strica imaginea.

"Eu am fost convins că este Luiza. Eu eram într-un uriaș impact emoțional pentru că sunt implicat în această poveste. Nu cred că lucruruile pe care le-am făcut au deranjat pe cineva. Vineri am intrat în posesia filmării. Există o persoană care a avut această filmare de două săptămâni, nu vreau să dau nume. Pe înregistrare nu se observă accentul fetei. Viorel Cataramă a pus întregul film online fără să aibă acceptul familiei. Fata nu e moartă, nu calcă nimeni pe cadavre. Elementele pe care noi le-am prezentat, inclusiv presupusa ardere, oamenii din Italia cu care am lucrat nici măcare nu le-au luat în considerare. Au spus că ne vor ajuta să le găsim, că sunt în viață. I-am propus Monicăi Melencu să mergem în Italia să le căutăm", a declarat Alexandru Cumpănașu, la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro