Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cazul Adriana: Cine l-ar fi ajutat pe olandezul criminal. Vizitele asasinului în România

Olandezul bănuit că a ucis-o pe Mihaela, o copilă de 11 ani ar fi avut doi complici în România. Dovezi bombă aruncă în aer crima din Gura Şuţii.

Olandezul bănuit că a ucis-o pe Mihaela, o copilă de 11 ani ar fi avut doi complici în România. Dovezi bombă aruncă în aer crima din Gura Şuţii.

Johannes Visscher, olandezul de 46 de ani suspectat că a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din comuna Gura Șuții, și-a cerut în 2012 iubita în căsătorie în timpul unei emisiune tv.

În timpul unei gale speciale organizată pentru difuzarea ultimelor două episoade din cunoscutul serial As the World Turns , Visscher și iubita lui de atunci au participat la eveniment alături de mai mulți actori.

În timpul emisiunii, acesta s-a ridicat în picioare și și-a cerut soția în căsătorie, vorbind în limba engleză. "Suntem împreună de aproape un an, de acum. Aș vrea să profit de acest moment, în fața tuturor acestor oameni, pentru a te cere de soție. Monique Wouter, vrei să te căsătorești cu mine?", a întrebat Johannes Visscher, după care s-a pus în genunchi și i-a dat inelul.

Între timp cei doi s-au despărțit pentru că în 2018 pe rețelele de socializare au apărut fotografii din timpul nunții sale cu o altă femeie, Anna Visscher, cea care în luna mai i-a făcut cadou de ziua lui o plimbare cu un balon cu aer cald. Johannes Visscher a murit, luni, într-un accident produs în apropierea orașului Escharen după ce mașina în care se afla acesta a intrat în plin într-un camion.

Poliția locală spune că ceea ce părea inițial drept un accident rutier este de fapt o sinucidere. Bărbatul era suspectul principal în cazul morții Mihaelei Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri şi găsită moartă după 44 de ore pe un câmp.

Presa olandeză scrie că olandezul a închiriat un apartament în București, unde polițiștii au făcut percheziții. Probe ADN descoperite în locuință au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică pentru a fi comparate cu cele prelevate de pe trupul fără viață al fetiței.

Trupul Mihaelei Adriana Fieraru, fetița de 11 ani pe care ar fi ucis-o, a fost găsit duminică pe un câmp din apropierea localității Produleşti. Potrivit medicilor legiști, fetița a murit, după ce a fost sugrumată cu pantalonii pe care-i purta.

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții, era IT-ist și lucra pentru statul olandez Johannes Visscher, olandezul suspectat că a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din comuna Gura Șuții, lucra pentru o agenție de plasare a forței de muncă și a asigurărilor sociale din Amsterdam.

Potrivit profilului său de Linkedin, descoperit de jurnalista Sorina Matei, Visscher era funcționar al statului olandez fiind angajat de un 1 și 3 luni ca IT-st în cadrul UWV , o autoritate administrativă autonomă din subordinea Ministerului Afacerilor Sociale.

Potrivit profilului său de Linkedin, Visscher avea propria companie, fondată în ianuarie 2018, De Cloudspecialisten, și care activa tot în domeniul IT. El avea peste 500 de prieteni, mulți recomandându-l pentru abilitățile sale profesionale. În CV-ul său, spunea că vorbește alte trei limbi străine pe lângă olandeză: engleză, franceză și papiamento.

Olandezul a murit, luni, într-un accident produs în apropierea orașului Escharen după ce mașina în care se afla acesta a intrat în plin într-un camion. Poliția locală spune că ceea ce părea inițial drept un accident rutier este de fapt o sinucidere. Bărbatul era suspectul principal în cazul morții Mihaelei Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri şi găsită moartă după 44 de ore pe un câmp.

Presa olandeză scrie că olandezul a închiriat un apartament în București, unde polițiștii au făcut percheziții. Probe ADN descoperite în locuință au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică pentru a fi comparate cu cele prelevate de pe trupul fără viață al fetiței. Trupul Mihaelei Adriana Fieraru, fetița de 11 ani pe care ar fi ucis-o, a fost găsit duminică pe un câmp din apropierea localității Produleşti. Potrivit medicilor legiști, fetița a murit, după ce a fost sugrumată cu pantalonii pe care-i purta.